- vårkänsla!


Man vet att det är vår då man vågar trotsa kylan för första gången med kjol! Mot UF-mässan för att sno åt sig lite godis. Seeya

- Skriva av mig efter månader av uppehåll

Som mina närmsta vänner vet av har jag inte mått bra på drygt 3 månader snart. Jag har gråtit till sömns, jag har varit frånvarande och mitt liv har varit kasst. 

Jag har tur att jag har världens finaste vänner och familj, och jag har verkligen uppskattat deras stöd. Men någonstans här inne känner jag mig lost. Jag blir missförstådd och dömd och det är ingenting jag vill längre. Jag vill bort här ifrån och jag längtar verkligen tills jag gått ut skolan. Då ska jag så långt ifrån den här staden som möjligt. Bort från allt och verkligen börja om från början. Göra rätt från början och helt enkelt våga utmana mig själv. För jag är värd att få må bra. Jag är värd att få vara lycklig, och om människor i den här fittstaden ska förstöra det för mig så finns det inte längre någon utväg. 

Skriva av sig lite känns alltid som en lättnad i magen. den klumpen som ständigt förstör allt blir gradvis lättare för stunden och man mår alltid lite bättre. Och jag vill må bättre.

RSS 2.0