- världens bästa dotter är jagMorgonpass har jag kommit på är inte min grej. Tänkte att jag skulle vara duktig och fara på spinningpasset 10.15 imorse.... Men de tyckte benen mina inte var någon bra ide. Men passet gjorde jag och nu känner jag mig 10 kilo lättare haha! Men seriöst.... Aldrig att jag gör ett morgonpass igen..

Sitter framför hockeyn nu och väntar in tills jag kan forsätta göra maten. Är nämligen kocken i huset idag, och bjuder mor och far på middag + efterrätt! Duktiga jag hihi. Men först ska jag dega i soffan en stund. Blir en hemmakväll för mig ikväll, och tror det blir bra för mig. Måste verkligen gå ner i varv.....

- OMGOMGHar köpt mitt första plagg i världshistorien från Nelly.com dock är det inte alls något WOW plagg, men det är ett fint basic plagg, fast endå inte basic hihi. Me love.

- brandfarligt


Kan inte beskriva min lycka. Imorgon är det fredag!! Den dagen bjuder på skola, spinning under hålet och jobb kl 4. Kommer med andra ord ha fullt upp! 

Lördagen är fullbokad också, och hur jag ska få den att gå ihop är ett mysterium. Ska iallafall följa broder på stan, jobba och umgås med vänner..... Kommer vara mer död efter denna helg än 5 dagar i skolbänken, byt me like!

- what does the fox SaySom i förra inlägget köpte jag ett gymkort igår, vilket premiäranvändes idag. Känns skönt att vara tillbaka på banan igen efter en veckas uppehåll! Käkar gröt just nu, innan det är daga att krypa under täcket... Blir en tidig kväll för mig, känner mig så sliiiiiiten. 

Men imorgon blir det förmodligen en rolig dag! Ska fara till flygplatsen tillsammans med klassen och testa släcka/tända på flygplansbränsle, muuuuhahahahah. Seeyaaa

- ETT KLAGO-INLÄGG


Detta inlägg förtjänar ingen bild

Denna dag började med en trött morgon
. Forsatte med att jag inte fick i mig någon frukost och på lunchen slösade jag pengar på pommes, vilket var gott men endå. På entrepernörskapen gick det kaos och jag har insett att jag dragit på mig världens projekt. Inte nog med det hade jag slut bensin i moppen och var tvungen att tanka den. For in på stan och slösade mer pengar, men dock så har jag köpt en söt pleplum och en snygg klocka från jula, samt att jag uppdaterade mitt gymkort. Men att människor inte kan köra i trafiken och att det inte finns skor i folks storlek är sjukt jobbigt och drar ner allt det braiga. MEN FRAMFÖRALLT SÅ GLÖMDE JAG MIN FUCKING LADDARE PÅ SKOLAN OCH JAG ÄR SÅ ARG SÅ JAG BRINNER AV. Fuck my life, och som krydda på moset ska jag plugga ikväll. döda mig snälla, kan betala någon till att göra det. HEJDÅ

RSS 2.0