- Femtio saker som gör mig lycklig

1. kärlek 2. Fotboll 3. familjen 4. hemmakvällar 5. sol 6. sommar 7. julafton 8. musik 9. MAT 10. Nya kläder 11. sova 12. mina bästavänner 13. paket 14. pengar 15. husindredning 16. doris 17. långa telefonsamtal 18. coca cola 19. kyssar 20. hittar de perfekta klädesplagget 21. starbucks 22. utlandsresa 23. kryssningar 24. min mobil 25. snapbackskepsar 26. Julia Stenberg 27. Nattdopp 28. solbränna 29. Uppsala 30. korta skoldagar 31. Tumblr 32. frukt 33. Mcdonalds 34. rena sänglakan 35. skratt 36. lojala människor 37. gröna ängar 38. att fotografera 39. färgglada kläder 40. vaknar på rätt sida av sängen 41. låttexter som stämmer in exakt på sitt liv 42. lätta utmaningar 43. biokvällar 45. festtillställningar 46. tivolin 47. bra böcker 48. sleepovers 49. äntligen hitta min soulmate 50. sociala människor

- China red


I fredags blev jag sminkad på makeupstore som jag fick i julklapp..
Med mig hem följde bland annat läppstiftet här ovan + concealer och ögonskugga. Älskar läppstiftet, köp det ifall ni vill ha dom där otroligt röda läpparna! Skitsnyggt.

- Världens bästa farmor har jag


I förra inlägget önskade jag mig ett par sandletter.
Några timmar senare får jag ett sms av farmor och säger att hon kan sponsra pengar till mina drömskor. Och vips va de gjort, nu har jag mig ett par! Inte alls dyra, kostade 350 :- Gud vad jag ska använda dessa skor  flitigt i sommar! Men först ska jag lära mig gå i dom..

Tack farmor, du är den bästa 

- sandletter

Blivit kär i dessa sandletter... Så sjukt snyggt är det verkligen, skulle passa perfekt till sommarn då man vill vara lite extra fin! Har faktiskt siktat in mig på skon i mitten för den är bäst, ekonomiskt.. Snåla jag hehe. Men om någon snäll själ bara råkar köpa ett sånthär par till mig skulle jag personligen gå ne på knä för att kyssa dess tår, inget skämt.

- Regn och jordgubbar

Har varit på min första jobbintervju idag.. Inte alls så nervöst som jag trodde de skulle vara, men kul var de! Nu har jag fått prova på det :). Idag har de inte gått att göra någonting.. Bara suttit inne och tittat tv.. Men så går det om de regnar hela bajsdagen. Så blir faktiskt lite avis på alla som är i huvudstaden nu! Men snart är de min tur.... Hoppas jag


- they where born in 1991

Var duktig och for till frisören idag. Istället för tandläkarskräck eller sjukhusskräck så har jag frisörskräck, vilket jag egentligen tror är rätt vanligt.. Jag mena, sitt hår är ens allt.. Men dock är de huuuur skönt som hellst då dom är och pillar i håret, älskar det!

Ikväll blir det onepiece och skräckmys.. Kommer sluta med att jag gömmer mig bakom mamma! Vi ska se Denhär mama filmen som alla säger är sjukt bra, så håller tummarna på att den är de då!
Kan även skryta om att jag fått iallafall ett sommarjobb i sommar! Är suuuuperglad över det!!


- The lazy song

 
Lite bilder från valborgs

Musik på högsta volym och mys byxorna på. har faktiskt varit duktig och gjort någon sorts av yoghurtglass, hoppas den blev bra bara.. Klockan 6 kommer verkligheten tillbaka, då kör vi igång med lite träning. Men fram tills dess så ska jag njuta av denna frihet. Cause today I swear, im not doing anything

RSS 2.0