- minisläktmiddag

 
  

Igår var fasters och pappas kusiner här på besök från London som jag berättade i det tidigare inlägget. Kul var det och borde göras om! Anyway så blir det snart att göda i sig lite tacos innan det bär av till träningen. Är helt slut av jobbet idag och det känns bra!
 
 

- Vackra Malin

 
PH: me MODEL: Malin

I lördags impulsfotade jag och malin lite vid landskyrkan! Fick ihop mig ett par skapliga bilder och malin är alltid lika vacker på bild<3 Veckan annars har varit gudomlig, bästa avslutningen någon kan önska. 

Och idag var det första jobbdagen, fixade den galant. Ikväll har släkt från england kommit, är så fachinerad och blir bara mer och mer taggad på att fara till Englands huvudstad! Ska sno åt mig så mycke information som det går nu medans dom är här. Ikväll blir en tidig kväll också för min del.. Upp fem imorgon och tjäna in lite cash till min londonresa :D
 
 

- Trots att jag hatar cola light

Detta var ett tag sen dock, men jag vart så glad då jag såg att namnet fanny stod på en cocacola LIGHT flaska att jag köpte den. Hatar verkligen coca cola light, blir serilst spyfärdig av smaken, men drack upp hela endå! Nu står flaskan stolt på hyllan i mitt rum. Vart så nöjd, så nu kan jag änlitgen köpa 50cl colas igen. YIPPI

- trästocks 2013

Trots att jag kom hem halv 7 på kvällen på torsdagen så hann jag se johnossi och mysa med mina vänner utan problem! Resterande helg på området vid nordanå var grym, har haft så himla kul och jag ångrar inte en minut idag. Hoppas nästa års bravader under trästocks blir såhär kul demed!!


-ballemys

Sista kvällen i hålan tillbringar jag middag på Dallas och mys med en saknad vän på hennes balkong. Helt okej. fem imorgon börjar resan till kebenekajse och jag har lite ångestmage. Men ska verkligen klara det, är ju trots allt så nära nu!!! Seeya on torsdag


- green

ph: me
 

- Jag gjorde en film!


Oj min första film, haha.
Vart lite inspirerad av att göra en då min kompis jessica brukar göra sådana! Är dock inte liika duktig som na, men det var kul iallafall. Borde definitivt göra fler sånnahär! Man får ju med mer av upplevelsen än i en enstaka bild :)

- vi e la duktiga

Jag och Julia har bakat ikväll. Det var kaos där ett tag, men det avslutades med mästerverk! Mamma tyckte bullarna våra var goda :') sen gjorde vi värsta flät-kringle-Bullen som vart lyckad! Har fett ont i magen och snart är John blund här på besök. Måste också intala mig att det är fredag imorgon och inte lördag, haha.. Goa härliga sommarlov!


- EM

 
 
Lite bilder från fjärilshuset!

Ikväll är första matchen för sverige damer i EM. Jag och några till glada brudar kommer sitta fastklistrade framför tv, tills vi blir less.. Haha. Annars har dagen i ära varit lugn, vilket jag gillar.. Har inte haft en lugn dag på länge nu känns det som. Så idag passade jag på för fullt!

- Uppsala by iPhone

Vackra, vackra Uppsala


- Som om jag inte redan hade nog med kläder

 
Älskar nya kläder. Det ända negativa är att det blir varmt eftersom man vill använda alla kläder på samma gång, vilket resulterar till att man har på sig alla de nya kläderna. Är sjukt nöjd över mina köp och jag tror att den rosa tröjan och de randiga byxorna kommer bli mina nya favvoplagg.

Annars då? inte ett moln på himmlen idag! jag och min älskade farmor bestämde då att fara till en badplats, vilket vi inte var ensamma om att bestämma. Gud så mycket folk det var! Tycker den här dagen avslutar min weekend här väldigt bra, trots att jag inte vill fara hem alls... Men måste ju se till att allt är som det ska vara där hemma xD. Plus saknar jag min lillebror.. Vi har inte träffats på en vecka, det känns skumt. 

- Gått och blivit förälskad

 
Jag måste skaffa mig en fransk bulldog.. 
Grannen hos mina kusiner har världens finaste fralla på 1 år. Percis den färgen jag vill ha och allt.. Är så kär, måste bara skaffa mig en då jag blir äldre! Eller nu, om man hade pengar :(:(:(:(:( Men ska låta min fantasi få flöda och inte låta ekonomin förstöra mina drömmar :')

- Jag har hamnat rätt

Är här, på min favoritö Åland. Sent igår kom vi. Har nu hunnit vakna och ska snart ut på lite äventyr. Senare ikväll blir det färjan tillbaka igen.. Men då är målet Uppsala, världens finaste stad. Vi hörs


- another week, or mount, or year

 
världens bästa låt. 
 

- Snart lyfter jag


Imorgon, alldelens för tidigt på morgon lyfter planet. Är så sjukt taggad, kan äntligen bocka av att åka flyg för första gången själv på min bucketlist och det känns bra. Vädret är inge vidare och jag känner mig som en blöt katt. Men det är bra att det regnar, då kan jag ju ägna mig åt packningen i lugn och ro!

Idag börjar även uppehållet av fotbollen. Två veckors ledigt, känns skumt. Att ha ledigt från fotbollen är som att vara ledig från att sova och äta. Vardagen går inte ihop då man vet att man inte har träning på kvällen. Det blir något skruvat med vardagens rytm, haha. Men tyckte vi avslutade vårsäsongen rått så mäktigt. 7-0 vann vi med i storderbyt mor rönnskär, fyfasen så skönt. 

- Mammas dag idag

Rosa rosor

Idag blir min mamma 1 år äldre, grattis till henne igen. Jag och pappsen köpte rosor redan igår till henne eftersom att hennes födelsedag krockar med min match. Så tårta blir det förmodligen ikväll, hoppas jag!

RSS 2.0