- Uppdateras mycket hära!

Byxor gina, shorta barcelona, tröja weekday


Att ha sovmorgon till 12 är inte alls så dumt! Ska snart göra mig något jäääävligt gott som jag kan äta, min mage skriker efter mat, haha. Ibland älskar jag skolan xD

- Hej mitt vinterlaaaaand

Gick tidigare idag på en liten promenad runt rovön. Mormor är snart här med en fet pizza åt lilla jag. Vet inte hur kväller kommer att se ut men något kommer jag förmodligen att göra.

- You make me smile and cry at the same time


- Show me the best side of you

Känner att bilden vart failad, fokusen är på jeansvästen och inte ansiktet. Igår hände inte mycket i mitt liv. Fick dock se Martin Lundberg spöa skiten ur en HV71 spelare. Vilken gud, pågrund av honom älskar jag från och med nu hockey. Idag är det söndag och med de innebär de f-f-f-fotbollsträäääääääning, wiiiihoo. 

- dont you worry child

På mellandagsrean köpte jag mig en onepiece. Och ni som känner mig vet att jag har på mig den JÄMT överallt nästan ;). Älskar den! Det absolut bästa plagget som någonsin skådat. Dock är den ju jävligt ful och skulle inte gå runt öppet bland folk med den, men direkt då jag kommer hem efter skolan och man bara få slänga av sig kläderna och hoppa in i denna myyyyyysiga pyjamas.. Då har man gjort min dag fulländad, haha. Tänk vad lite som kan göra mig glad :)


- Back to you

PH: me MODEL: jessica
 
Glömde nästan bort att jag varit lite snål med att visa lite bilder från då jag fotade jessica! Känner att jag har legat i en svacka och fotar nästan ingenting längre.. Tycker de är jättekul men har aldrig tid att sätta mig på cykeln och fara iväg och knäppa några foton på vårat fina landskap t.ex... Men det kommer förmodligen tillbaka!

- Ett one direction fan

The end of the night
We should say goodbye
But we carry on
While everyone’s gone

Never felt like this before
Are we friends or are we more?
As I’m walking towards the door
I’m not sure

But baby if you say you want me to stay
I’ll change my mind
'Cause I don’t wanna know I’m walking away
If you’ll be mine
Won’t go, won’t go
So baby if you say you want me to stay, stay for the night
I’ll change my mind.
 

- Julen 2012

Några sena bilder från julen nere i uppsala. Saknar de redan. Vi hade familjedrama, god mat, fina presenter och ett underbart väder. De va verkligen sååååååå skönt att få komma bort från stan och ska planera in en resa dit så snarast som möjligt. Ikväll blir det onepiecehäng framför teven med en stor skål godis och 2 liter cola. Ha en bra söndag <3

RSS 2.0