-Valborgsfin

Efter skolan idag så ville jag vara fin så jag pysslade om mina naglar med lite fransk manikyr. Högra handen blev kaos, men så får de vara! Ikväll ska jag och mina tjejer laga middag och mysa på, göra en lugn Valborg. Tycker personligen inte att Valborgs är en sådan speciell högtid, fattar inte varför alla är så taggade. Aja cya bitches


- huahua

Efter skolan idag for jag och mina mystjejer hem till Lisa och träffa söta Agda.
Vi pratade mest bara och jag bjöd på bullar. Gud vad jag e snäll!

Ikväll blir det åter träning igen.
Känns endå rätt skönt då vi gjorde succé och vann mot rönnskär igår med 8-0 :))) cya bitches


- Ny keps till samlingen


Wihoo säger jag bara. Det verkligen enda positiva som inträffat idag är att kepsen som vi beställde för 2 DAGAR SEN äntligen kommit. Hollywood måste ju vara den bästa sajten. Till middag blir det tacos, vilket jag känner att jag är super sugen på. Ett till plus idag haha, nae usch.. Denna dag har inte varit nå bra. Tur de är fredag då.

- nationella

Pjuuu.. Då var alla delmoment i svenska nationella gjorda! Har även fått veta redan nu vad jag fick på läsförståelse.. Tror aldrig jag varit så glad över ett E i hela mitt liv. För läsförståelsen var sjukt jobbig... Hoppas de går bra på uppsatsen också, då blir jag supernöjd!


- Vill ha allt och lite till

Kanske lite sent inlägg om helgen som varit med vi drar de nu. På fredagen så drog jag och Julias till torget för att hurra fram AIK. Mer än 10 000 pers vistades på lilla torget här i stan och och man ville ha mottagning i telefonen var det omöjligt. Efter det drog jag och Julias på hemmakväll och köpte med oss ett kilo godis ;). Mysigt var det att umgås med en gammal följeslagare, älskar min bästis!

På kvällen under lördagen så umgicks jag med Malin, vi for till vitberget och åkte ner för slalombacke där på en kortare variant av en surfingbräda. Kan säga att rumpan va blå efter de! Sedan for vi vidare på Max där vi testade den nya lyxshaken, cookie and cream. Söndagen bjöd på match mot ett kill lag i samma ålder som jag. Storstryk fick vi och jag har aldrig känt mig så förnedrad i hela mitt liv.. Annars var helgen helt okej enligt mig! :)


- Egypten del 1

 
 
 
Minne för livet, vill tillbaka och stanna där förevigt. Detta är dessutom bara del1 av alla bilder !

- SMGULD FTW

Lilla tragiska och gråa hålan Skellefteå har faktiskt vunnit SMGULD. Kan säga med handen på hjärtat att jag för första gången är stolt över att bo i denna stad, fyfan va vi är bra. Så stolt, kommer somna med ett leende på läpparna vill ja lova!


- blueberry

Gud vad jag har varit duktig! Orkade ta tummen ur handen och göra mig en smoothie till mellanmål, vilken lyxlirare jag är :'). Men eftersom jag hatar de småsmå bitarna som blir kvar från bären/frukterna så gjorde jag så att jag silade smoothien efter jag hade mixtrat ihop allt. Så nu får vi se om det vart en succé eller inte:$


- need that moment

Mördar måndag är nu officiellt över, äntligen kommer jag klara av resten av veckan! Men vill bara att de ska vara fredag igen.. Men som tröst ser jag lite new girl, tänker ta mig en powernap och sedan traska vidare till träningen.. Peace


- Pengar hit och dit

 
 
 

Har faktiskt shoppat ihop mig lite saker nu i april!
bland annat dom två tröjorna som både är från veromoda, hur snygga som hellst. Har även skaffat mig ett guldtjedje halsband och bytt ut mina svarta trasiga skor till ett par nya vita och somriga ena. Så antar att de kommer vara lungt nu på köpsidan..... eller så inte ;).

Btw, bilderna från egypteeeeen kommer jaglägga upp kanske i helgen! puss

- hem till de kalla

Efter att ha åkt bil hela natten för att sedan vara framme i kalla Skellefteå vid 7 tiden så sitter jag nu här! For på skolan där runt 11 tiden för att göra muntliga nationella i svenska. Kan säga med ren glädje att jag fick A!! Jag är så himla stolt, så mamma lovade mig att få välja vart vi skulle käka. Det blir inte mindre än ett fett buremål från krysset!


- Jag flyger

 
Klockan är 10.00 och det är då planet lyfter. Förmodligen sitter jag och min lillebror i varsin flygplansstol och studsar upp och ner av förväntan. Som jag har längtat efter den här resan, och nu är den äntligen här! Ses om en veckan. Hahh, kommer se ut som en och annan afrikan då jag kommer hem, but me like! ;)

- the last day

Då var de sista dagen för mig i Sverige! Tidigt som fan drar vi Imorgon till Egypten, kommer se ut som en vandrande lik då jag försöker fösa mig fram på Arlanda. Men värt är de!

Idag runt fem spelar YOHIO i en utav köpcentrumarna här i Uppsala, och självklart är min kära lillkusin Amanda ett stort fan. Så jag har lovat att följa med och titta på honom. Tur som tokig att de finns affärer som man kan gå och titta i istället.. Peace


RSS 2.0