- Du kommer skrika mitt namn


Sorry för egobilderna men ibland måste man få skryta om att man har en vän som är gudomlig på att fota. Gårdagen var a day to remember och måste göras om, förövrigt så är det sinnessjukt varmt ute och livet är inte svårt ibland. Peace out

- In my hour darkness


Ph: Jessica

- Feeling good without you


Ph: me

Glad tjej. Min skolavslutningsklänning har kommit. Värme. Sol. Vår. Pollen. Våran klasströja har kommit. Fotboll. Skavsår. Skrattar utan dig. Sömn. Bara 3 veckor kvar till sommarlov. Glassbilen. Solbränna. leende. Musik. Kärlek till omvärlden. Peace out.

- I'm in loooove


Omg, I want this soooo badlyyyyyy

- Spring


Tjo, idag har det varit ett konstigt väder. Men for och tanka min moppelimoppe och sedan begav jag mig in till skogs och fota lite. Vart inte så mycket för kameran fick slut batteri.. Idag är det fredag och min käresta ska komma och joina mig i sängen ikväll, kommer bli busigt.

- now you know why


Read this, and then u know why

- Skolavslutningsklänning hittad


Har beställt hem denna maxiklänning från veromoda's hemsida för 299 spänn! Inte alls märkvärdig, men har letat efter en maxi nu i hundra år och äntligen hittat en som duger! Hoppas den sitter bra på bara, för maxi är så snyggggt! Denna klänning finns även i andra färger för er som undrar.. Kärlek

- Mardrömmar om nätterna

Well, I may need to wait forever.. But at least im not the one who is giving up already

- I'm over itI'm gonna miss you like a child misses their blanket
But I've got to move on with my life
It's time to be a big girl now
and big girl's don't cry

Yes, you can hold my hand if you want to
'cause I want to hold yours too
We'll be playmates and lovers
and share our secret worlds
But it's time for me to go home

It's getting late, dark outside
I need to be with myself, and center
Clarity, peace, serenity


- forever aloneDe regnar ute. Jag är sur. Musik är min make. Ska trycka i mig gosaker senare. Och borsta tänderna. Blir hemmakväll ikväll. Taggar inför första seriematchen imorgon. Hoppas de går bra för oss. Love fotboll.

- Älskar er


Love ya guys

- Trerätters med tjejerna


Jag och mina favvotjejer lagade trerätters under gårdagen.
Jag var gaaaanska så proppmätt efter all mat. Senare drog vi över till Lisa och grillade sen for jag till lydia för att se va dom höll på med. Min valborgs var mer än mysig och ja hoppas alla andra fick en awesome valborgs!

RSS 2.0