- A wall between us

Ph: me

- brother

ph:me

- Wild ones

I'm gonna prove you guys wrong, you had sooo wrong.

- Sunnii


ffannype @ instaaa

Vilken supermysig och lökig dag jag haft idag! Börja med att jag vaknade upp hos Lydia tillsammans med Malin. Solen lyste utanför fönstret så vi bestämde oss för att steka lite i solen. Ska inte klaga men satan va varmt det vart! så vi satt igång vattenslangen och svalkade oss ;)
 
När jag kom hem var det bara att rensa jordgubbar.. 4 fulla skålar fyllde vi och tillsammans blir det.. 3 liter, minst. Iallafall så gav vi bort nästan hälften till grannarna. Det ska nämligen komma massa folk hit.. Jippi. 

- You have made a mistake

Ph: me

- YOLO

I say yolo, not beacuse I'm a bad girl. Beacuse I enjoy the little things in life, everyday forever.

- I'm alive

Vi kom faktist vidare till A-slutspel i Gothia, även om vi åkte ut tidigt:). Det var grymt alltihop och jag ångrarinte alls att jag fick  följa detta suuuper mysiga gäng! Anyway så for jag lite tidigare än dom häm (uppsala). Och när jag väl satte mig på tåget så fastnade det mitt i ingemansland.. Arg och ledsen fanny saknade sin mamma just då, hahaha.. Men de gick bra och jag satt bara fast i fem timmar!

När jag äntligen kom till ramstalund kl 3 på natten så la jag mig med buller och bång och nästa morgon begav vi oss till sthlm för shopping, och ja.. Jag har faktist pengar över! Sen så igår blir de då tvingade dom mig upp tidigt som satan för då for vi iväg till skara sommarland, och shit vad vi har tur med vädret här nere! Lovelovelove. Och idag lyser solen och vi ska bara ta det lungt på en badplats :).

Sen får vi inte glömma bort att vi ska iväg till riga imorgon på kryssning.. Längtar ihjäl mig.

- I'm almost there


ph:me

Tog en paus i packandet, det behövs.. Kommer förmodligen att glömma något jätteviktigt som.. Fotbollsskor, haha. Är iallafall sjukt taggad och upprymd, drar med tåget 23.09 ikväll! Wish me luck

- On the flooooor


Jag har varit iväg till farfar stuga igår till idag
. Och trots att det har varit dåligt väder hela veckan så hittade jag pappa och kevin en liten lucka sol då vi var i storsand och badade.. Har pausat i allt packande just nu, far till Göteborg imorgon kväll! Är verkligen jätte taggad. Och efter jag varit i gbg och spelat lite boll drar jag och la familia iväg på kryssning till Riga :) Så det kommer vara dött här två veckor framåt, kanske lägger in ettt litet "jag lever inlägg" men hoppas inte på för mke. KÄRLEK

- HAHAHAHAH VA GÖR JAG

Video by: jessica
 
Ignorera biten där jag försöker shuffla, vi skyller på sanden..
 

- Beach soccer


Canon eos 550D + canon EF-S 18-135mm f/3,5 IS
 
Har spelat med även kollat på beach soccer hela helgen. Så är ganska glad över att få gå på annat än sand just nu.. Ska gå och och mysa med la familia och se någon bra rulle. Kärlek

- Fint

 
 
Ph: me

- opjhd=rF9HWGF


HIttade dessa godingar på gina! 200:- på rean

- Blue eyes

Ph: me

Här har vi en bild på fina Jessica från våran lilla tripp till Bokviken i måndags. Vart dock inte så många bra bilder pga solen och den hemska vinden. Men med lite tur fick jag iallafall några jag vart stolt över! Sedan måste jag bara säga att jag är förälskad i Jessicas ögon på denna bild, me love.

- Pink poweeeer

Ph: me loooove pink

- Stadsfesten

 
ffannype @ instaaaa

Jag har haft en sjukt rolig helg med många skratt! Kollat på gudinnan Veronica Maggio och bara myyyst med fina vänner. Tack för allt, kärlek på er.

- Älskar dig

Idag fyller min finaste mamma år! Älskar dig runt jorden och tillbak och lite till <3

- Beat the world with your kindness

 
Ph: me

RSS 2.0