- Höjdpunkter under 2012

* Skolavslutningen, saknar faktiskt våran klass

'
*Stadsfesten! Fick se min stora idol veronica maggio och skaka loss med massa vänner. Hade verkligen jättekul! :))

* Gothia 2012, kommer aldrig glömma! Tack så hemskt mycket för att jag fick följa! Det var verkligen en upplevelse och det ända riktiga roliga som hände under sommaren.. Vill verkligen tillbaka!


*Drog på en kryssning till riga. Inte så impad av staden, tycker med om tallinn då isånnafall! Men varmt var de och vill tillbaka enbart för värmens skull..


* Sen får vi inte glömma allt bus tillsammans med världens finaste vänner, även om alla inte är med på bilderna! Har alltid kul med dom, så tack vare som fick jag ett lyckat år trots allt. 


* Barndomsdrömmen gick i uppfyllelse.. For till barca över en helg där vi givk längst la rambla men framför allt.. Fick se messi lira boll på camp nou! DE var inte sista gången jag såg fotboll på den planen :) Satan så mäktigt!

De va några utav de alla saker jag gjorde under detta år. Dock har de inte varit de bästa året.Men ska se till att 2013 blir mitt år! Önskar mest av allt att man kunde spola tillbaka till 2011, men de är lite försent för de nu. Vill även säga att jag älskar alla som stöttat mig iår, till tränare, föräldrar och vänner. utan er hade detta år nått botten <3

 
 
 
 

- dan före doppardan

Nu har jag äntligen anlänt i härliga Uppsala, pussat på mina kusiner och kopplat bort all stress och oro. Ikväll blir det bara mys med glögg och julklappslek.. Stort <3 till min familj och släkt, skulle verkligen inte vara den person jag är utan dom!


- Need to get away from here

Snart är verkligen julen här.. Två skoldagar kvar, fast dock är de inte så jobbiga! Sen far jag till Uppsala på lördag, kommer bli suuuuuper! Och de ska även vara hyffsat kallt där nere så lite snö kommer de förmodligen att vara :))). Känns underbart att jag ska få fara från denna hemska stad och alla bekymmer jag har och bara få umgås med nära och kära.. De är verkligen lycka för mig, att få bli omgiven av familjen en hel helg.. Alla få vara samlade för en gångsskull.. De är de jag absolut älskar mest av allt med julen! och kalle anka såklart:))

- Önskelista 2012

*Spotify premium - alla listor samlade på ett ställe skulle inte alls sitta fel!
*Smink - Behöver verkligen BRA smink och inte nån bkvalla från h&m..
*ONEPIECE - Åhhhh, detta står högst upp på min lista! 
*Fancy av jessica simpson - Önskar mig alltid denna vid juletid, min älsklingsparfyyym!
*Kombinerat mobilskal + börs - Skulle vara sjukt behövligt för slarviga mig som antingen har borta mobilen eller börsen... Hahahhaah.

- Jag har en snygg kompis

Ph: me model: Jessica

- Bokeh

Åh, jag älskar verkligen vintern runt juletid. Då alla har ljusslingor runt husen som lyser upp mörket.. Så himla mysigt! Idag är det iallafall fredag vilket innebär helg och ledig från alla stress. Har inga stora planer för helgen men på söndag om vädret tillåter hade jag tänkt fota jessica liite! Så några nya och fräscha porträttbilder kommer förmodligen att dyka upp här om ni har tur :)

- thats sooo me

HAHAHHAHHAHHAH detta är fan ja på pricken, tjoobreeee

- outfitta

Jeans/Gina linne/bikbok väst/secondhand


- Du håller mig varm i din famn

 
Nu kan man säga att första snön har kommit, slutade aldrig snöa! Men idag är det första advent, 22 dagar till julafton och snön ligger vit och stilla på backen. Kan inte säga mer än att jag har väntat på detta! Huset fick även en chock igår av kylan så huset kändes som en stor iskub. Men nu är brasan tänd och ska sätta mig framför TV tillsammans med resten av familjen. Peace

RSS 2.0