- Liking you


- You're my hero

 

I see the girl I wanna be

Riding bare back, care free along the shore
If only that someone was me
Jumping head first headlong without a thought
To act and damn the consequence
How I wish it could be that easy
But fear surrounds me like a fence
I wanna break free

All I want is the wind in my hair
To face the fear but, not feel scared

- Bikbok

Bikbok 199:- 

- gillar solnedgångar

Sunset, soccer, rain, school, photo, strong, tierd, candy, cold, birthday, music, tumblr, sky, pillow, bestfriend.

- roadtrip

Nu blir det girlpower ute på E4an. Jag mamma och hunden ska iväg på tojtas kennelträff över helgen. Trots vädret förra året så var det grymt roligt och hoppas på ett lika roligt träff igen. Seeeyou

- Militääääär

Skor dinsko, byxor carlings linne bikbok avklippt jeansjacka gina

- Sämsta sommarlovet ever


Kan inte påstå att jag har haft ett bra sommarlov, iallafall inte jämnfört med förra året!
Men det absolut bästa med de var väl förmodligen gothia. Jag kan ju bara tacka gudarna för att jag fick följa med detta härliga gäng dit ner. Skulle kunna göra det tusen gånger om, om jag fick möjligheten. Fast ska inte påstå att jag inte gjort något i sommar för de har jag.. Har varit lite överallt i sverige och till och med utrikes! 

Men nu har de riktiga rutinerna kommit, skola och skit. Så mina dagar vara: Skola>powernap>träning>sova. Men jag säger bara tack gode gud för träning, annars hade jag inte klarat av mitt liv. Känner att jag tackar gud väldigt mycket. PEACE

- summerlove

ph: me 

- buske

ph:me

- To do list

s-l-o-w-l-y-d-y-i-n-g:

wondahland:

me

same

- Flowerpower

Canon eos 550D + canon eos 18-135mm f/3,5
 
Älskar att krypa runt i mammas rabatter.. Varför jag varit så dålig på att uppdatera i helgen beror på att jag har jobbat. Men är det sista veckan på sommarlovet och ska se till att njuuta till max. Veckan började iallafall super, med en soolig dag och som ett plus i kanten har jag varit ledig från jobbet också :). Så dagen har bestått av att fixa till den lilla bränna man har.. Vi får hoppas på bättre väder nästa sommar. 

- Blåa fingrar

Blåååååååååååbär
 
Har varit duktig idag! var ute och plockade blåbär idag som sedan användes till mumsiga muffins. Har just ätit middag och ska börja byta om till träning.. Så är fri ikväll! smsa om nån vill hitta på något, kärlek

- I never meant that much to you

 
 
Though it's been a while now 
I can still feel so much pain 
Like a knife that cuts you the wound heals 
But the scar, that scar remains 
 
I know I could have saved a love that night 
If I'd known what to say 
Instead of makin' love 
We both made our separate ways 

But now I hear you found somebody new 
And that I never meant that much to you 
To hear that tears me up inside 
And to see you cuts me like a knife 
I guess 

Every rose has it's thorn 
Just like every night has it's dawn 
Just like every cowboy sings his sad, sad song 
Every rose has it's thorn

- Boom, boom, goooone

Ph:me model: jessipessi
 
Loveu sis

- You have make me stronger

Vackra Ramstalund..
 
Jobbfri dag idag, känns bra men samtidigt jävligt drygt och jag är arg på mitt jobb.. Aja ska ta ut all min ilska på träningen som börjar om en timma. Eftersom vi inte har någon match i veckan så blir det hårdträning istället, vilket betyder jobbig fys idag.. Men de behövs så dålig kondis jag har, men vem älskar inte träning?

- Helt kääär

Boyfriend jeans.. De är så rkfnjwlekgnklwergnklöwer snyggt! Har haft ett par som var väldigt håliga men som tragiskt nog är för små.. Blir nog att införskaffa mig sådana till hösten!

- Butterfly, fly away

Ph: me 

- Falling down again

Ph: me, beauty sunset 

- Wall of memories

Det här satt jag och pysslade med innan jag skulle ut och roa mig med mina friends. Har länge velat göra något liknande så jag satt och skrev ut bilder från weheartit men även från tumblr. Tyckte faktist det blev riktigt fräsigt! Vet inte, men kanske ska utöka väggen och göra lite på min lila fondvägg också! Men det återstår att se.. Nu ska jag tagga igång inför match, för idag är det gaaaaamedaaaaayyy.

- Rigabilder

Riga 24/7 - 2012
 
Här kommer lite försenade bilder från Riga. Det var mäktigt att vara där i gamlastan men Tallinn var faktist snäppet mäktigare.. Det var mer mysigt helt enkelt. Även den färjan gillade jag mer. Så nu hhar jag varit i både Estland och Lettland så nu är det bara Litauen kvar, hahha ;).

- Ceep calm and play soccer

ph: me, jävla skitkvalla
 
Som sagt, har börjat sommarjobba nu! tredje dagen, känner mig duktig.. Det är rätt så chill så ska inte alls klaga faktisk. Anyway så börjar de vanliga rutinerna om igen, fotbollen bland annat. Känns jättebra, har verkligen  saknat att få spela boll for real. Har även match imorgon och på söndag så denna vecka kan inte bli bättre! Lovelife

RSS 2.0