- Face on.

med  den här bilden säger jag godnatt.

- Akvarell.


Nu har jag försökt att vara lite kreaktiv, men det gick inte så bra.
Resultatet är här ovan. Det vart ingen gummibåt så jag målade med mammas akvarell istället. Jag har också packat nu *stolt* och jag är råååtaggad för imorgon och resten av hela umecupen:D Men nu ska jag duscha.

- Vi vann!


Nu har jag kommit hem från umeå:)
Första matchen i umeåcupen och vi vinner :D 1-0 till oss, vi mötte ersboda/ersmark. Det va en riktigt pirrig match! Sen efter det så for alla antingen på campingen, hotell eller hem igen. Och innan jag och pappa for hem så åt vi på McDonals. Muummma säger jag bara, var så längesen jag åt där:] Eftersom det inte finns längre i skellefteå... Sen for vi förbi vindkraftverk och då frågade jag pappa ifall vi kunde kolla på dom. Dom var läääskigt stora! 

Snart ska jag kanske fara iväg och åka gummibåt i älven, fast jag vet inte om det blir.
Annars ska jag bara ta det lungt och ladda inför resten av umeå imorgon och då kommer jag nog inte att uppdatera först än på måndag.

- Umeå here i come!


Snart drar jag och pappa till umeå och ska spela match, är JÄTTE peppad :]! Men nu ska vi bara göra det sista sen far vi :) Hejdå!

- Tänkte hjälpa.

Det är en som har frågat om hur jag har fått kommentarena länker över datumet och att det är större så jag tänkte visa er hur man gör.


steg 1: Först går du in på din kodmall.


steg 2: Ta bort allt det som jag har ringat in rött på.


steg 3: När du har tagit bort det som va inringat i rött ser det säkert ut såhär. Lägg då ${enrtydate} @ ${entrytime} under där det står blabla..kommentrar blabla.. och sedan mellan där lägger du till ett </br> (en radbrytning)

Steg 4: Sedan tar du koden <font size="1-6">Din text</font> Och där det står "Din text" Ska du istället lägga dit <a href="${EntryPermaLink}#comment">Kommentarer (${EntryCommentCount})</a> och där det står 1-6 ändrar du storleken.


Steg5 "tips1": 1Ifall du vill ha ett "streck" mellan där det står datumet och klockan är det bara att ändra @ mellan entrydate och entrytime till ett | :)

"tips2": Ifall du vill ha att det står datum och klockan saken är det bara att skriva framför ${entrydate} datum och ifall du vill att det ska synas med är det bara att skriva såhär <b>datum:</b> Och samma sak mad klockan fast du lägger det framför ${entrytime}
ungifär såhär: <b>datum:</b>${entrydate} | <b>klockan:</b>${entrytime}

Sådär! Nu har jag försökt förklara så gått det går. 
Men nu ska jag ta och fika något sen ska jag gå och lägga mig. Ska upp kl 7 imorgon och ska spela match i umeå, men kommer hem sen igen jag ska dit på fredag också men då ska jag sova över där på en skola och då börjar som hela umeå fotbollsfestival, iallfall för oss moröare;)
Puss.

- Nutella.

Foto: Jag | "modell": Jag, Juliah och Emelie och nutellaburk | Kamera: Exilim H10

Tjoflöjt. Idag har jag gått på stan med juliah för att hitta något till kajsa, det gick sådär men tillslut hittade jag något:) Sen skulle hon ha "släktträff" på kyrkholmen och då följde jag med, så vi satt där och roade oss med att ta kort på en nutellaburk som vi köpte :] Sen så va Emelie där, hennes kusin och så pratade vi med henne osvosv.
Snart ska jag iväg till skogsvallen och vara bollflicka för morön. Morön's damer möter clemensnäs kl 7 ikväll. men nu ska jag kolla runt lite grann. Puss

- Dagens outfit.

| T-shirt bikbok | byxor cubus | skor skorett |

Tänkte att jag kunde slänga in en dagens outfit medans jag väntar på julia :) Nu ska jag gå upp och äta lunch, glämde bort att äta frukost hehe :]

- Stan.


Godmorgon för er som just har vaknat som jag eller dom som vaknade kl 8 imorse
. Idag hade jag tänkt att gå på stan, det är ett måste! Men vad jag ska göra säger jag inte här:] Julia hansen hade tänkt vara snäll och följa mig med så det blir min dag idag. Och ikväll ska jag vara bollflicka.. Men nu ska jag gå och äta något och göra mig klar.

- Photoscape.


Här är en bild jag testade göra i programmet. En bild på julia hansen i våras.

Jag såg just på byellen.se om ett program som är gratis att ladda ner. Det va inte så svårt så jag tror nog att jag klara av det. Iallafall så sitter jag och trötthetspratar med Julia hansen på msn, det är riktigt kul:]
Tryck här för att ladda ner det ifall du vill pröva :)!
Godnatt.

- Music are the key.Tänkte att jag kunde dela med mig av min favoritspotify lista :)
Men nu ska jag nog gå upp och äta kladdkaka och se tv.


- Fotbollsträning.


Nu har jag varit på fotbollsträning, den sista innan vi ska till umeå fotbollsfestival:D!
Jag är rå taggad.
Vi ska dit på torsdag men ska hem direkt efter det.. För matchen är tidigt och det är inte lönt att gå runt och vänta i över ett dygn på nästa. Men iallafall så ikväll hade jag tänkt min att fixa och dina lite med bloggen, och se klart wolfman med kevin. Så det blir en hyfsat lugn kväll. Vad ska ni göra ikväll då? Lämna gärna en kommentar.


- Välkomna


Välkomna till min nya blogg ;)
här kommer jag att lägga upp allt som händer runt mig och min fotboll, om mina kompisar, mina bilder jag fotar, hur jag känner och vilken tid jag går och lägger mig. Haha, nä kanske inte riktigt "in" på detajerna, men det kommer att vara som en vanlig tonårsblogg med önskningar om att bli stor och ja.. Allt som är i ens huvud vid 14 års ålder. Enjoy.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0