- Höjdpunkter under 2012

* Skolavslutningen, saknar faktiskt våran klass

'
*Stadsfesten! Fick se min stora idol veronica maggio och skaka loss med massa vänner. Hade verkligen jättekul! :))

* Gothia 2012, kommer aldrig glömma! Tack så hemskt mycket för att jag fick följa! Det var verkligen en upplevelse och det ända riktiga roliga som hände under sommaren.. Vill verkligen tillbaka!


*Drog på en kryssning till riga. Inte så impad av staden, tycker med om tallinn då isånnafall! Men varmt var de och vill tillbaka enbart för värmens skull..


* Sen får vi inte glömma allt bus tillsammans med världens finaste vänner, även om alla inte är med på bilderna! Har alltid kul med dom, så tack vare som fick jag ett lyckat år trots allt. 


* Barndomsdrömmen gick i uppfyllelse.. For till barca över en helg där vi givk längst la rambla men framför allt.. Fick se messi lira boll på camp nou! DE var inte sista gången jag såg fotboll på den planen :) Satan så mäktigt!

De va några utav de alla saker jag gjorde under detta år. Dock har de inte varit de bästa året.Men ska se till att 2013 blir mitt år! Önskar mest av allt att man kunde spola tillbaka till 2011, men de är lite försent för de nu. Vill även säga att jag älskar alla som stöttat mig iår, till tränare, föräldrar och vänner. utan er hade detta år nått botten <3

 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0